Search This Blog

Friday, 9 December 2011

Pantai remis with anak bujang (Safwan)

One day with my 'bujang' pegi pantai remis.. dengan kakak - kakak ipar juga. Chinta??? & Ayah???..
baru beli dh geget!! xsempt bwk blik pun yeee...

Umi saya beli kite ni!! yela.. (xbyr lg dh bwk lari cmne xbeli)

Renung masa depan ke sayang???

Tenang yeeeekkk..
dorang tggal rumah la.. ermmm bwk ank bujang sorg ni mcm 10 orang!! penat kejar dia jek...


Ombaaakkkkkkkkkk!!!!! Rindu..

sane sini semua post psl 'OMBAK RINDU'..
memang teringin nak tengok tp??? ank bujang saya??? Chinta saya??? sama nak jaga.. ermmm sedih!
best keeeeeee????
so kenala tggu keluar kat astro first! tp kena la abiskan tayangan kat pawagam dulu kan3..

Thursday, 8 December 2011

Nur Chinta Safwan Marshanda ('Nur' bagi kami se-family)

06 December 2011 (genap 8 bulan dah baby girl saya & hubby ni..)

sume gambar ni umur saya 5 month (baru nk pndai meniarap skit2)





Panggilan utk dia pun mcm2 ada..saya pggil Chinta @ adeq,my hubby panggil chacha (cm dlm cite 'SEJUTA CINTA MARSHANDA tueee..).. mak saya panggil INTAN (lg xde kena mengena.. hehehe).. mak mertua kdg2 pggil Saffwah (tp sllu yg dtg abg dia 'Safwan')... mcm2 pggilan kn?? Janji dia selalu senyum (so sweet syg).. I Love U la Adeq!! muaaaaaaaaaaaahhhhh...

Wednesday, 7 December 2011

My Baby Boy - Muhammad Safwan Affendy

Ini anak bujang saya...
dah 2 tahun pun.. makin nakal!! & kuat mengadu gak la (kalau blik kje ade jek dia nk cite).
yg xtahan bila permintaan xditunaikan,alamat kena geget la. dh mcm kena dera lak Umi sayang..

saya geget kang!
Tp i still love u so much la sayang..

Eddy Mohammed (jz kol me Eddy mamat).. heee

my hubby & 'Chinta' (time raya lepas - 4month)
Ini suami saya.. dia la tempat 'gaduh' (yela xkan nk gaduh yg org luar lak! mau yek bertumbuk.. hehehe)..

favourite song - 'sufi - Damasutra'




Saya suke sangat2 lagu ni (walaupun xpaham sgt pun maksud yek)..
nice utk pendengaran saya..

Besday Safwan 2 Years (makin2 nakal)

Nak potong kek pun malu3 (baju belang ank buah aku,bju biru abg ipar terengganu mari..)
08.10.2011 - sabtu. ada buat makan - makan utk adik -beradik sempena beday anak sulung aku MUHAMMAD SAFWAN AFFENDY.





kawan-kawan my hubby & k.ipar serta ank buah

anak-anak buah serta ibu mertuaku

anak-anak buah

kakak,mak & anak buah saya

abang ipar

kakak - kakak ipar & anak - anak buah




jiran - jiran

juadah

kakak ipar vouge (kecoh sikit sebenarnya)


kite bakor jek

06 April 2011 << Kelahiran 'chinta'>>

Gambar diatas after 6month later.. (comel x saya???)
   06 April 2011 bersamaan hari Rabu tepat jam 10.03 pg. NUR CHINTA SAFWAN MARSHANDA (nama mcm cite indon! hehehe) telah selamat dilahirkan secara normal di HTAR.. Alhadullilah syukur semuanya selamat.. suami aku Eddy Mohammed mestilah hepi,tp dia ledih fikirkan mata dia yg ngantuk,hehehe... kesian (balikla syg)..